Drégelypalánki SZONDY SPORTEGYESÜLET honlapja

Az egyesület működése, vezetősége, játékosai. Nógrád megyei labdarúgó bajnokság III.osztály, Rétsági körzet eredményei. Tudósítás a csapat bajnoki mérkőzéseiről. Hírek, tájékoztatók.

2006. junius 07.

Átigazolási hírek: csapatunk 4 tagja ( Pál László, Szabó Róbert, Pásztor Dávid, Géringer Péter ) kérte átigazolását HONT SE-be. Dombai Vendel után Nagyoroszi érdeklődik.

2006. junius 07.

Mindenki tudja rólam, hogy szeretem a focit, szeretek és tudok is szervezni, intézkedni. Úgy érzem, hogy az elmúlt években ezt be is bizonyítottam a Szondy SE berkein belül. Amióta Drégelypalánkra kerültem, mindig volt valami kapcsolatom a focicsapattal. Kevesen mondhatják el azt, hogy a fiával együtt focizott bajnoki mérkőzésen. Én elmondhatom magamról, hiszen 42 évesen fejeztem be az aktív labdarúgást. Az utolsó mérkőzés Bánkon volt, és ott volt Szél Szili, Kovács Csaba a mostani csapatból. Az aktí játék mellett vezetőként is tettem valamit az asztalra. Most jutottam el arra a pontra, hogy elég. Ennek több oka is van. 2003 őszétől szinte egyedül vittem az egyesületet, a focicsapatot. Ekkor még a megyei II osztályban játszottunk. Voltak segítők pl. Bálint Gabi, Mészáros Robi. A kiesés után sem adtam fel és azokkal akik mellém álltak ismét összehoztunk egy fiatal, lelkes csapatot. Tervezgettük, hogy 1-2 év a megye III-ban, aztán irány ismét a megye II. Voltak bíztató szezonjaink ( vagy inkább csak felszezonok ). Amikor az ősz jól sikerült, akkor a tavasz lett rossz, vagy fordítva, csapnivaló ősz után szinte 100 %-os tavasz. Ez még nem lett volna baj, de tavaly ősszel már láttam annak jeleit, hogy a lelkesedés valahogy elmúlt a játékosokban. Nem tekintették már fontosnak a vasárnapi mérkőzést. Ezt az évzárón szóvá is tettem. Igéretet tettek a játékosok, hogy a tavaszi szezonban "odateszik" magukat. Sajnos ez nem történt meg.  Sokan nem tudják, hogy ahhoz, hogy egy csapat szerepelhessen a bajnokságban mi minden kell. Csak néhány dolog: nevezés beadása a LASZ felé, ami 10 különböző okmányt jelent ( pl. nevezési lap, cégbírósági bejegyzés, APEH igazolás, VPOP igazolás stb.), játékengedélyek kiváltása, sportorvosi igazolás beszerzése. A hazai mérkőzésekre a pálya lenyíratása, kifestése. Azon kívül szükség van felszerelésre, labdákra stb. Ezeket a dolgokat az utóbbi 6 évben én intéztem egyedül. Azt is tudni kell, hogy a nevezést Rétságon kellett leadni, a játékengedélyeket Salgótarjánban lehetet kiváltani, a sportorvosit Balassagyarmaton csinálták. A fentieket nem azért írtam le, hogy magamat "fényezzem", mert amíg láttam értelmét szívesen csináltam, még úgy is, hogy néha a családot hagytam ott, hogy a meccsekre elutazzunk. Most úgy érzem, hogy elég. Én nem haragszom senkire, minden játékosra jó szívvel gondolok és a jövőben is figyelemmel kisérem pályafutását. Már aki továbbra is játszik valahol. Követtem el hibát én is, visszagondolva sok dolgot már másként csinálnék. Köszönöm azoknak akik segítettek. Először a három elnöknek ( Adler, Rados, Rozek ), edzőknek ( Felnőtt - Berki, Pál, Hugli, Ifi - Bálint, Mészáros ) a pénzügyesnek ( Erdősi ) a pályagondnoknak ( Széles Sanyi ). Köszönöm annak a közel 60 játékosnak, akik az én időmben a SZONDY SE színeiben szerepeltek.  Ha lesz valaki aki az egyesületet, a csapatot ujra indítja számíthat segítségemre, tanácsaimra.  

2006. junius 06.

Rozek Tomi kiegészítése az " Érem másik oldala .." című íráshoz is felkerült a Vélemények menűpont alá.

2009. junius 06.

A vélemények menűpont alá felkerült a mai napon Adler Laci az "Az érem másik oldala..." című hozzászólása. Van benne igazság, de.... Miért nem mondta el előbb a véleményét, miért kellett eddig várni. Várom továbbbra is a véleményeket, úgy a játékosoktól, mint a szurkolóktól is. E-mail címem: antal.debre@knaus.hu. Lehet, hogy amíg működött a csapat senki nem foglalkozott vele, de ahogy megszűnik kezd érdekessé válni? Várom a véleményeket arra is, hogy egy faluban ( 1600 lakos !!!! ) szükség van-e focicsapatra.

2009. junius 29.

Junius 26-án a sportegyesület vezetősége ülést tartott. Ezen egyetlen napirendi pont volt - lenni vagy nem lenni. Mivel egyetlen szakosztály működött ezért ennek a további sorsa volt a téma. Az előzetes beszélgetések alapján a 20 igazolt labdarugónk közül Benedek, Bálint Z., Koleszár, Marsiczki, Kovács Cs. bejelentette, hogy a továbbiakban ne számítsunk a játékukra. Hruska munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud játszani. Szél, Adler, Kovács M., nem nyilatkoztak a jövőt illetően, de ahogy az elmúlt szezonban jártak, inkább úgy gondoljuk, hogy nem lehet hosszabb távon számítani rájuk. A maradék 10 emberrel nem lehet nevezni a bajnokságba. Arra nem láttunk esélyt, hogy igazoljunk játékosokat, valamint a helyi fiatalok sem mutatnak hajlandóságot, hogy a csapat játékosai legyenek. Ezért a vezetőség fájó szívvel olyan elhatározásra jutott, hogy a körülmények hatására lemond és határozatlan időre szünetelteti az egyesület működését. A határozatot a vezetőség egyhangúlag hozta meg. Meghatalmazott engem, hogy a szükséges helyeken a bejelentést tegyem meg. Az egyesület okmányait és a meglévő sportfelszerelést őrizzem, és amennyiben valaki erőt érez, hogy ujra indítsa a működést annak adjam át.

Szomorú dolog ami történt. Egy 1600 lakosú faluban nincs 4-5 ember aki a vezetést elvállalná és nincs 16-20 fiatal aki a falut képviselné. Ennek okairól tudnék írni, de úgy érzem nem érdemes. Az a falu, ahol még focicsapat sincs, halálra van itélve. Czellahó László, falunk írója más megközelítésből ugyanerre a következtetésre jutott. Vajon aki, vagy akik ezt megakadályozhatták volna éreznek valami bűntudatot, illetve van e lelkiismeret furdalásuk? Én úgy gondolom nincs.

Kedves honlap látogatók! Mint ennek a honlapnak üzemeltetője, úgy gondolom, hogy a honlap még 2-3 hétig működni fog. Utána valószinű, hogy törlésre kerül. Ha valakinek a fentiekkel kapcsolatban vagy bármiről van véleménye kérem, hogy írja meg a Vélemények menűpont alatt található e-mail címemre.

2009. junius 24.

Pénteken 19.00-kor megbeszélés lesz a Sörözőben. Kérek mindenkit aki teheti jöjjön el. Akinél még van egyesületi szerelés az hozza magával.

2009. junius 15.

A tegnap lejátszott Szátok - Nőtincs mérkőzéssel befejeződött a 2008/2009-es megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság. Nőtincs csapata magasan kiemelkedett a mezőnyből, megérdemelten nyerte meg a bajnokságtot. A többi csapat - saját véleményem szerint - az erőviszonyoknak megfelelő helyezést ért el. Természetesen ez nem vonatkozik ránk. 

2009. junius 12.

Kedves honlap látogatók. A mai napon a Vélemények menűpont alá felkerült Rozek Tamás elnök Nyílt levele. Érdemes elolvasni és a tanulságokat levonni.

2009. junius 10.

2009. junius 07-én 18 óra 45 perckor, amikor Balázs játékvezető lefujta a Szondy SE - Nógrád SE bajnoki labdarúgó mérkőzést, lezárult egy korszak Drégelypalánk sportéletében. A jelenlegi vezetőség úgy látja, hogy nem tudja a továbbiakban irányítani az egyesület munkáját, ezért 2009. junius 15-el lemond. Ne ez a baj, hogy lemondanak, de sajnos nincs olyan aki átvegye a staféta botot. Sem idős, sem fiatal. Palánkon nem népszerű dolog társadalmi munkában a faluért tenni. Sajnos az önkormányzat - a pénzbeli támogatáson kívül - semmiféle támogatást nem ad, adott az egyesületnek. Sem a pálya karbantartásában, sem az öltöző felujításában nem akart, vagy nem tudott segíteni. Pedig mindkettő önkormányzati tulajdon, az SE csak bérlő. Más községben ezeket a munkákat az önkormányzat végezteti. Amit jómagam mindig szégyeltem, amikor csapatok érkeztek hozzánk - az az öltöző. Az 1950-es években épült 8x4-es lapostetős épület. 2 öltöző 2,95x3,40, játékvezetői öltöző 1,8x1,2 és egy kis előtér. Zuhanyzó=1 db kerticsap, mellékhelység = 2 db fából készült "pottyantós". Kép az öltözőről a Képek menüpont alatt.  Sajnálom a fiatalokat, de ők sem tettek meg mindent azért, hogy továbbra is értelme legyen a működésnek. Természetesen vannak kivételek, akiket sajnálok. Név szerint - Pásztor Dávid, Géringer Péter, Dombai Vendel, Pál László, Szabó Róbert, Hugli Andor, Koleszár László. Kérek minden játékost, hogy a nála lévő egyesületi felszerelést nekem adja le. Akinek véleménye van írja meg az e-mail címemre és én felteszem a vélemények menűpont alá.

 

2009. junius 01.

Amióta megalakítottuk az egyesületet (1992) nem fordult elő, hogy bajnoki mérkőzésre nem állt ki csapatunk. Most ez is megtörtént, és én mint az egyesület egyik vezetője nagyon szégyelem magam. Csak azért, hogy mindenki tisztán lásson, felsorolom a játékosok nevét, és azt, hogy miért nem tudott eljönni! Először azok akik ott voltak: Hugli, Géringer, Pál, Kovács Cs., Kovács M., Lakatos, Pásztor, Miskolczi.  Akik hiányoztak: Szél - beteg, Hruska - dolgozott, Bálint Z., - dolgozott, Koleszár - dolgozott, Tamás - eltiltva, Szabó - sérült, Bálint T., - sérült? Dombai, Benedek, Adler - ?????????? Azt hiszem, hogy aki ezeket a sorokat elolvassa, megérti, az előző írásomban tett bejelentésem miértjét. Szerettem volna emelt fővel távozni, de a tegnapi esetet saját kudarcként is el kell könyvelnem. Talán sokan emlékeznek rá, hogy 2004 tavaszán egyszerre 7 váci játékos jelentette be az átigazolási időszak utolsó napján, hogy eltávoznak. Még akkor is kiálltunk minden mérkőzésre, igaz, hogy mindig kikaptunk, de becsülettel befejeztük a bajnokságot. Most úgy érzem ezen a becsületen folt esett.

2009. május 28.

Egyszer fent, egyszer lent. A vámosmikolai mérkőzés után fent, a vasárnapi Szátok elleni után lent. Többet vártam a csapattól, igaz, hogy 2-3 játékos hiánya erősen érződött. Mindenki igyekezet, csak valahogy a "tűz" hiányzott a játékunkból. Az rutinos szátoki csapat nem csinált semmi különöset, csak játszott. Szó szerint. A jövőt illetően erősen el kell gondolkozni, mert úgy nem lehet csapatjátékról beszélni, amikor a mérkőzés előtt derül ki, hogy ki dolgozik, kinek van valami más elfoglaltsága. Ha nincs 15-16 játékos aki minden mérkőzésen ott van, akkor abba kell hagyni. Akik tudják, hogy ki írja ezeket a sorokat, azok azt is tudják, hogy mit teszek én a csapatért. Most eljutottam arra a pontra, hogy belefáradtam és a szezon végén lemondok. Azt is tudom, hogy ez nagyban befolyásolja a csapat további működését, de úgy érzem elég ez a 17 év. Jöjjenek a fiatalok. Természetesen ha lesz meccs, akkor én továbbra is szurkolok a csapatnak, csak a vezetésből, szervezésből vonulok vissza.

Addig is van még két mérkőzésünk. Ősagárd ellen idegenben, Nógrád ellen otthon. Kérem a játékosokat, hogy vegyük komolyan még ezt a két mérkőzést. 31-én találkozunk a szokott helyen délután 3/4 4-kor. Indulás 4 órakor.

2009. május 22.

Vasárnap délután 5 órakor Drégelypalánk-Szátok. Ismét egy élbolyban található csapattal játszunk. Csak reménykedni tudok, hogy leszünk legalább 13-an 14-en. Valószinű, hogy hiányozni fog Szél, Hruska, Benedek. A többiekre számítunk. Ha mindenki ott lesz akkor valószinű a Hugli - Géringer, Dombai, Miskolczi, Koleszár - Kovács M., Kovács Cs., Pál, Pásztor - Szabó, Bálint T., Csere: Adler, Bálint Z., Lakatos, Csósza,

2009. május 21. Vigyor

Néhány gondolat a vasárnapi Vámosmikolán lejátszott mérkőzésről. Amikor gyülekeztünk az induláshoz, még az is felvetődött, hogy ne menjünk el, mert nem leszünk 11-en. Nehezen, de összejöttünk 12-en. Hiányzók Szél Szili (betegség) Koleszár, Benedek, Bálint Z., (munka) Tamás Gabi (eltiltás) Kovács M. (?). Az öltözőben az edző és jómagam megpróbáltuk megnyugtatni a csapatot. Úgy látszik sikerült, mert régen látott nyugodt és szervezett csapatként játszottak. Az ellenfél góljára szinte azonnal válaszoltunk. A nem kevés gondot még fokozta, hogy Hruska Peti meghúzódott és az egyetlen cserénket az első félidő közepén ki kellett használni. Az ellenfél 3-1-re vezetett a 75. percben, amikor Szabó Robi húzódása kiujult. Ekkor jött a 15 perces csoda. 10 emberrel kiegyenlítettünk. Pál Laci rúgott egy szenzációs gólt, majd a 16-osra betörő Bálint T. ellen elkövetett szabálytalanság miatt megitélt 11-est Pásztor Dávid higgadtan a jobb alsó sarokba vágta. A 89.percben kis szerencsével akár ujabb gólt is rúghattunk volna. NE LEGYÜNK TELHETETLENEK. E mérkőzés kapcsán azonban néhány kérdés felmerül bennem. Pl. miért nem tudunk így játszani mindig? miért tudtunk csapatként küzdeni? miért tudott mindenki végig koncentrálni? Talán egyszer meg tudom a választ ezekre a kérdésekre. Még annyit erről a mérkőzésről, hogy számomra nagyon meglepő volt Vámosmikola durvának nevezhető játéka. Náluk nem gond az utánrúgás, hasbarúgás, lerántás. Sajnos a fiatal játékvezető - aki egyébként nem vezette rosszul a mérkőzést - nem mert a piros lapért nyúlni.

2009. május 15.    Sírós

Vasárnap 17 órakor Vámosmikolán játszunk. Remélem mindenki ott lesz és ismét csapatként fogunk játszani. A Rétság elleni mérkőzésről csak annyit, hogy nem volt méltó a csapat nevéhez, sem a játékosok tudásáról alkotott véleményekhez. Úgy látszik a végére kifulladtunk, csak tudnám mitől. Sajnos mikor nem megy a játék a "cérna" is előbb elszakad. Tamás Gabi kiállítása is ezt bizonyítja. El lett tiltva 2009. augusztus 1-ig. Kérem a játékosokat, hogy indulásra mindenki legyen a szokott helyen. Indulás 16 órakor.

2009. május 12.

Nem tudom, hogy a vasárnapi mérkőzés után mit írjak, vagy üzenjek. Talán majd holnap. 

2009.május 05.

Sajnos vasárnap vereséget szenvedtünk Tereskén. Aki ott volt az láthatta, hogy miért, de aki nem látta annak röviden annyit, hogy Szabó Robi korán lesérült, a játékvezetőnek nem voltunk szinpatikusak, nem találtuk az ellenfél agresszív, durva játékának az ellenszerét, valamint többen tudásuk alatt szerepeltek. A mérkőzés után id. Pál László az egyik edző lemondott. Így a továbbiakban Hugli Ervin egyedül irányítja a csapatot. Természetesen a vezetőség mindenben támogatja, ha kell besegít a közvetlen irányításban is.

Vasárnap Rétság csapatát fogadjuk 17 órakor. Bízzunk abban, hogy mindenki egészséges lesz és ott tud lenni a mérkőzésen. Rétság ebben az évben nem remekel, de mindenre képes. Oda kell figyelni, mert közvetlenül mögöttünk van a tabellán.

2009. április 28.

Vasárnap csapatunk félgőzzel is 4-0-ás győzelmet aratott Tolmács ellen. Sajnos voltak negatív dolgok is a mérkőzésen. Ilyen volt a rengeteg kihagyott helyzet, ami a koncentráció hiányának tudható be. Volt önzőség, volt sértődés lecserélés miatt, volt aki nem tudta elviselni a kritkát. Tolmács ellen elment, hogy kimaradtak a helyzetek, de egy jobb csapat ( Nógrád, Szátok, Ősagárd stb. ) már megbosszulhatja magát. Mindenkinek tudomásul kell venni, hogy az edző(k) azért vannak, hogy összeállítsák a csapatot és mérkőzés közben döntsenek az esetleges cserékről. Ebbe menet közben a vezetőség sem szól bele. Az más dolog, hogy utána észrevételt tesznek. Nem az a fontos, hogy ki rúgja a gólt, csak benn legyen a labda hálóban. A foci az csapatjáték, mindenkinek kötelessége a jobb helyzetben lévőhöz passzolni a labdát. Ha valakit kritizálnak a nézők ( akik fizetnek ) azt tudomásul kell venni. Ha igazuk van meg kell fogadni, de ha nincs is igazuk, akkor is meg kell hallgatni. Addig amíg ilyen negatív dolgok vannak, addig meg kell elégedni ezzel ami van. Nem lehet magasabb célokat kitűzni.

Május 03-án Tereskén játszunk. Ezen a mérkőzésen múlik, hogy előbbre léphetünk, vagy maradunk ahol vagyunk. Tereske egy ponttal van előttünk, Borsosberény szintúgy. Ha nyerünk Tereskét megelőzzük, Borsosberény pedig valószinű, hogy kikap Nőtincstől, s így már két hellyel léphetünk előre a tabellán. Ezért kérek mindenkit, hogy tegye félre a vélt vagy valós sérlmeit és Tereskén bizonyítsuk be, hogy igenis csapat vagyunk. Indulás 16 órakor a szokott helyről.

2009. április 22.

26-án 17 órakor Tolmács csapatát fogadjuk. Tolmács a tavaszi szezonban nagyon jól szerepel, otthon legyőzte Ősagárdot is. Jó lesz odafigyelni és nem félvállról venni a mérkőzést. Remélem mindenki el tud jönni. A Borsosberényben mutatott játékot jó lenne folytatni, csak gólokkal fűszerezve. Találkozás fél ötkor a pályán.

2009. március 06.

Az átigazolási időszakban csapatunktól nem igazolt el senki. Mi leigazoltuk a Nőtincs SE-től Miskolczi Zsoltot, Hont SE-től Lakatos Gyulát. Mindketten visszatértek nevelő egyesületükhöz.

2009. március 09.

Március 8-án Nagyorosziban egy 3 csapatos tornán vettünk részt. Eredmények: Nagyoroszi - Ipolyvece 1-1, Ipolyvece - Drégelypalánk 2-2, Drégelypalánk - Nagyoroszi 1-4.

2009. március 13.

Március 15-én kezdődik a bajnokság. Sajnos a pályánkon nem lehet játszani, ezért Nagyorosziban fogadjuk Legénd csapatát.

2009. március 20.

A 15. fordulóban Hont csapatát fogadjuk. A mérkőzés 15.00 órakor kezdődik és a drégelypalánki pályán kerül megrendezésre. Várunk minden kedves érdeklődőt.

2009. március 26.

Csapatunk 2009. március 29-én vasárnap 15.00 órakor Felsőpetényben játszik bajnoki mérkőzést. Indulás 14.00-kor a megszokott helyről.

2009. március 30.

Felsőpetényben jól játszott a csapat, addig amig 5-0 után nem kezdtünk el cserélni. Sajnos a cserék nem tudták átvenni a mérkőzés ritmusát, ezt az ellenfél nagyon okosan kihasználta. A jövőben jobban kell igyekezniük a cseréknek,  mert  egy ilyen hullámvölgy jobb csapat ellen megbosszulhatja magát.

2009. április 02.

ÁPRILIS 05. vasárnap 16.oo NŐTINCS - SZONDY SE !!!!!!!! Itt a csapat és a játékosok egyenként is megmutathatják mit tudnak és mennyi tartás van bennük. INDULÁS 15.oo-kor a szokott helyről.

2009. április 06.

Én nagyon szégyellem magam a Nőtincsen elért eredmény és a játék miatt. Volt aki a munkahelyemen úgy fogadott, hogy "csak nem 10-es volt a meccs?" Remélem vasárnapig mindenki helyére tudja tenni ezt a vereséget és Bernebaráti ellen játékával bizonyítja, hogy ez csak egy kisiklás, egy rossz álom volt. Kérem a csapat tagjait, hogy fél négyre mindenki legyen ott, és a húsvéti ünnepeket a mérkőzés után kezdje ünnepelni.                             CSAK AZÉRT IS HAJRÁ PALÁNK !!!!

MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNAK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, A HÖLGYEKNEK SOK LOCSOLÓT, A FÉRFIAKNAK SOK PIROS TOJÁST KIVÁNOK.

2009. április 14.

Húsvét vasárnap délutánján látogatott el hozzánk Bernecebaráti csapata. Kicsit meglepődtünk, hogy a régi csapatból csak 6-7 játékos maradt, a többiek fiatalok. A játékvezető régi ismerősünk ( még a megye II-ből ) Bozány István volt. Sajnos megint voltak olyanok, akik nem tudtak, vagy nem akartak eljönni. Rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és a kapujukhoz szegeztük az ellenfelet. Amint lenni szokott az első gól nehezen született meg, de végül is Pásztor Dávid az ellene elkövetett szabálytalanság után megitélt 11-est kíméletlenül bevarrta. Utána oldódott a görcs és jöttek a gólok is. Lehetett volna több is, de ne legyünk telhetetlenek.

2009. április 17.

Vasárnap (04.19-én) Borsosberénybe látogatunk. Szép emlékeink vannak, mivel utolsó ott játszott mérkőzésünkön 7-2-re nyertünk, Szabó Robi 7 !!!! góljával. Most biztosan nehezebb lesz, hiszen Borsosberény Rétságról erősített 5-6 játékossal. Bízom azonban abban, hogy összeszedjük magunkat, és megnyerjük a mérkőzést. Annál is inkább mivel Borsosberény 1 ponttal előttünk áll a tabellán. Remélem mindenki ott lesz és komplett csapattal tudunk kiállni. 


 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. PUZZLE TOURS: Hungary outdoor discoveries

► Nature? Culture? Adventure? WALKING in Hungary? Respecting even SOCIAL DISTANCING? We have ideas for a perfect holiday! Check out our offers and create your own TRAVEL PUZZLE! Think Hungary: more than expected

puzzletours.hupont.hu

2. Potencsik Szilárd szervezetfejlesztési szakértő

► Szervezetfejlesztési szakértőként sok száz cég sikeres működésének receptjét ismertem meg.

potencsikszilard.hupont.hu

3. КОТАЙСЬКИЙ ЦЕНТР З РЕАЛАЗАЦІЇ ДРОТЯНИХ СІТОК, БЕТОННІ СТОВПИ

► ДРОТЯНИЙ ПАРКАН НАЙДЕШЕВША В СВІТІ ОГОРОЖА. УСЕ ВІД А ДО Я, ЩО ДО НЬОГО ПОТРІБНЕ – ЗНАЙДЕТЕ У НАС! І ЩО НАЙГОЛОВНІШЕ: ЗА ЦІНОЮ ВИРОБНИКА!

parkan.hupont.hu

4. Fakivágás - Alpintechnika - Telektisztítás

► FAKIVÁGÁS, visszavágás, akár vezetékek mellől is, alpintechika. Tüzifa darabolás, TELEKTISZTÍTÁS, tuskókiszedés, gallydarálás, elszállítás, TETŐJAVÍTÁS, KÉMÉNYBONTÁS. Profi csapat, tanácsadás, korrekt, rugalmas árak, ingyenes felmérés.

profifavagas.hupont.hu

5. PARKETTÁS CSABA - AZ ÖN PARKETTÁSA...

► Parkettás munkák garanciával, parketta csiszolás, lakkozás, parkettafelújítás,pácolás! Nézzen be hozzám, ha minőségre vágyik elérhető áron! PARKETTÁZÁS, FELÚJÍTÁS Budapest...

parkettascsaba.hupont.hu

6. Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

► PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

pavilon.hupont.hu

7. Pszichiátria és a Gonosz Pszichiáter?

► Valóban minden pszicháter gonosz? Létezik józan, rejtett pusztító szándékok nélküli (nem gonosz) pszichiáter? A pszicháter születésétől fogva gonosz vagy csak azzá válik? És mitől válik gonosszá a pszichiáter?

pszichiatria.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

2. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

3. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

4. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

5. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

6. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

7. Zelovics Péter vagyok postagalambok tenyésztése és versenyeztetése a hobbim

► Postagalamb gyürü gyüjtő is vagyok

zelopigeonrings.hupont.hu

8. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

9. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

10. Nagy;és kis macskafélék

► HA ÉRDEKELNEK A MACSKÁK AKKOR ITT A HELYED!!!

jankamarci.hupont.hu

11. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

12. NAPCSILLAG

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

napcsillag.hupont.hu

13. HATODIK NAPON

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

hatodiknapon.hupont.hu

14. FOJTÓSZELEP-PILLANGÓSZELEP - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

15. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

16. HuPont.hu Ajánlja: Linkgyűjtemények Linktárak, Webcímtárak, Webkatalógusok

► Mely linktárak, linkgyűjtemények segíthetnek a weboldalad látogatottságának megnövelésében? Mit érdemes tudni a linktárak, linkgyűjtemények, webcímtárak, webkatalógusok működéséről?

linkgyujtemenyek-linktar.hupont.hu

17. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

18. Kárpitos,RESTAURÁTOR 0670 594 8067 Deák Antal - Budapesten és országosan.

► Kárpitos - Bármilyen bútor KÁRPITOZÁS RESTAURÁLÁS- Budapest és környékén-Garanciával!Minőségi kárpit,szövet és bőrválasztékkal. Hívjon Bizalommal Országosan.

butorok-felujitva.hupont.hu

19. PAT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK HONLAPJA

► Kedves látogató! Szeretettel köszöntünk Pat honlapján! A községről és a csatornázási munkálatokról informálódhat.

patkozseg.hupont.hu

20. Képek, viccek és leírások az állatokról!

► Itt megnézheted az állatokról készült képeket és rövid leírásokat, állatos vicceket!

animalfun.hupont.hu

21. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

22. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

23. POLGÁRDI BÚTORBOLT 8693 Lengyeltóti,Csokonai u.1 Tel.:85/330-370

► <H1>Hálószoba és nappali bútorok, konyhabútorok,étkező garnitúrák,tálaló szekrények,ülőgarnitúrák,gardróbok,kiegészítő kisbútorok!</H1>

polgardibutor.hupont.hu

24. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

25. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

26. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

27. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

28. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

29. Eladópont

► +36 30 494 1848 53gyula19@freemail.hu

eladopont.hupont.hu

30. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

31. Úton Krisztussal

► Közel van az idő, amikor mindenki meglátja Krisztust és elkerülhetetlenné válik a szembesülés az Igazsággal. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy minél többen lássák meg, hogy nincs más út a teljes élethez, mint Krisztussal egy úton járni.

irgalom.hupont.hu

32. Csak foci

► Az egész foci, semmi más

csakfoci.hupont.hu

33. Mindig csak foci!

► Belépés csak sztárfocistáknak!!!

mindigfoci.hupont.hu

34. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

35. http://tukoraltaltalanyos.hupont.hu/ REJTVÉNYEK KICSIKNEK

► Ezen az oldalon Bibliai ihletésű, rejtvényeket találhattok rejtvénytípusonként csoportosítva.

rejtvenyekkicsiknek.hupont.hu

36. Ha szereted kínát vagy a kínai kaját vagy bármit kínából akkor lépj be ide!

► szia honlap böngésző bizonyára azért látogattál el a honlapomra mert te is szereted kínát:) nos itt végül is sok mindent megtudhatsz róla.jó böngészést:D

kinabarat.hupont.hu

37. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

38. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

39. FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon....

► ÚJ, utángyártott Francia autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

40. Mozgó Könyvesbolt Körmend

► Online könyvesbolt

mozgokonyvesboltkormend.hupont.hu

41. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

42. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

43. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

44. Akác fa oszlopok a kertben

► Az oldalon akác fa oszlopok, és akác oszlopokból, rönkökből készült kerti fatermékek képeit találja! - akác oszlop - kérgezett akác oszlop - szíjácsmart akác oszlop - körmart akác oszlop - hengermart akác oszlop

akac-oszlop.hupont.hu

45. Népi orvoslás gyógynövényekkel

► Itt megtalálhatsz mindent a gyógynövényekről, mire jók és hogyan tudod őket használni, és még az illóolajokról is megtudhatod mire használhatod őket.

nepi-gyogymodok.hupont.hu

46. ŐSI GYÓGYMÓDOK

► hagyományok az egészség megőrzésében a természettel harmóniában, mitológiai utalások, javas-aranyasszony praktikái, háziszerek

javasasszony.hupont.hu

47. A mi oldalunk..:D Anita&Vanda. Bocigirl ×_× Wáá

► A másik bocigirl oldalunk: www.bocigirl.5mp.eu !KATT!

bocygyrl.hupont.hu

48. Digitális eszközökkel támogatott matematikatanítás alsó tagozaton

► Gyakorlófeladatok matematika tanításhoz, felzárkóztatáshoz, tehetséggondozáshoz

digimatekalso.hupont.hu

49. Épületrepedések zárása, süllyedések megállítása, sajtolt mikrocölöpözéssel

► Épület repedések összezárása, süllyedések megállítása, alapok, fő és válaszfalak, födémek, padlók stabilizálása, visszaemelése , statikai szakértése, megerősítése és javítása, pinceszint süllyesztés szakaszos aláalapozással.

epuletrepedessullyedes.hupont.hu

50. Ízelítő a gyúrás világába, tanácsok,edzés tervek és sok érdekesség

► Semmi nem számít igazán csak mozogjon a súly!!!!!

gym-kv.hupont.hu

51. Menetrend

► Magyar vasúti menetrendek

vasutmenetrend.hupont.hu

52. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

53. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

54. Gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest

► Olcsó gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest környékén +36 70 282-8829, lakásfelújítás, szobafestés, gipszkarton álmennyezet készítés, tisztasági festés.

gipszkartonszerelese.hupont.hu

55. Látogatottságnövelés Ingyen és Hatékonyan! Több honlap látogató ingyen!

► Itt bevált látogatottság növelési tippeket találhatsz és feliratkozhatsz az ingyenes tanfolyamra! Tedd eredményessé a HuPont.hu weboldalad!

latogatottsagnoveles.hupont.hu

56. Fabrikett Pest megye +36 70 410 7499

► Olcsó fabrikett és tüzifa eladó házhozszállítással Pest megye és Bp +36 70 410 7499. Akciós fabrikett forgalmazás kis és nagy tételben.

fabrikettpestmegye.hupont.hu

57. Disney - Violetta

► Ez az oldal a Violettával foglalkozik, ha már itt jársz, nézz kicsit körbe! (Ez az eddigi legjobb Violettás hupont oldal, itt van a legtöbb kép és információ!) Facebook oldalam: https://www.facebook.com/ViolettaHungary2000

disney-violetta.hupont.hu

58. Piroska Transport Tüzép 06 /20/ 9 412 922

► Tisztelt Vásárlóink a Piroska Transport Kft azaz a Piroska kő telep, mely a 32 - út mellett a Nagysándor József út és a Thököly úti körforgalom után Zagyvarékas irányában helyezkedik el, az építőanyag áremelések ellenére sem emelte árait.

piroskatrans.hupont.hu

59. Tordai Antikvárium

► Régi és használt könyvek, érdekes, ódon ajándéktárgyak. Köny-, könyvtár, hagyaték vétele. 1077 Budapest, Király u. 31. Tel.: 352-0229, 30/9604106, e-mail: yadrot@freemail.hu

tordaiantikvarium.hupont.hu

60. Történelem.hu-amit elhallgatnak

► "Mert van az igazságba bújtatott hazugság, és van a hazugságba bújtatott igazság"

tortenelem-hu.hupont.hu

61. Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby.

► Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce (némakacsa)- Liba

baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

62. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

63. FEMARKZSALU KFT.

► Köszöntjük weboldalunkon!

femarkzsalu.hupont.hu

64. NUMIZMATIKA a fémpénzek és bankjegyek képeivel

► A fémpénzek és a bankjegyek világa. The World of the Coins and the Banknotes.

numizmania.hupont.hu

65. Spitz Hotel Minden kis Spitz otthona!

► A kutya a legállhatatosabb barát - az első aki üdvözöl, és a legbátrabb aki védelmez!

spitzhotel.hupont.hu

66. Zöldségfélék

► Veteményeskert

vetemeny.hupont.hu

67. Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít..

► Az ima és a hit.. E két egység ami minden esetben és a legnehezebb helyzetekben is velünk van. Kedves Olvasó!Ne hidd, hogy "közhelyes" és nevetséges az amit e két szó hordoz. Nekem jelenleg nincs másom csak hitem. És tudom az ima segít.

szentrita.hupont.hu

68. Gyógypárna bolt - Gyógypárna webáruház

► MEYA - Kézműves termékek - www.meggymagparna.hu

gyogyparnabolt.hupont.hu

69. PACIKISOKOS

► Lótenyésztők lapja

foreverhorses.hupont.hu

70. PROKK KÖNNYŰFÉMÖNTÖDE KFT

► székhely:3064 Szurdokpüspöki, Arany János út 31. telephely:Filímesi-telep E-mail: prokk.ontodekft@gmail.com Tel: 06-32/593-015, Fax: 06-32/473-152

prokkkft.hupont.hu

71. Brunner András e.v.

► *** Családi címerek, vadász ajándékok, portrék készítése. Fotorealisztikus 3D modellezés. *** Brunner András, Email: brunnerandras@gmail.com Telefon: +36 30 359 5624

cncfafaragas.hupont.hu

72. Animal vorld

► Szeretni az állatokat

galjudit.hupont.hu

73. Abbázia Vendégház Balatonfüreden (Balaton 80m) /Unterkunft /Accomodation

► Vendégház közvetlenül a strand és a Tagore sétány mellett / Gästehaus in der Nähe des Balaton-Ufers und Tagore promenade / Guest house near the lakeshore and Tagore promenade NTAK reg.: MA19004316

apartman-balatonfured.hupont.hu

74. EUGEN

► A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

eugen.hupont.hu

75. Tündérputtony

► Minőségi babahordozók és kiegészítők megfizethető áron. Mert hordozni jó!

tunderputtony.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 19
Heti: 40
Havi: 325
Össz.: 94 984

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek, érdekességek
Drégelypalánki SZONDY SPORTEGYESÜLET honlapja - © 2008 - 2024 - palankfoci.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »